Seal acryl
SEAL ACRYL

SEAL ACRYL

ACRYL

Brtvena masa

Brtvilo za brtvljenje poroznih građevinskih materijala kao što su beton, cigla, drvo, pjenobeton, keramičke pločice i gipsane ploče. Može se nanositi na vlažne površine i bojiti. Brtvilo je ekološki prihvatljivo i pogodno za unutarnju upotrebu.

Dostupno u drugim bojama:

Siva
smeđa
Bijela

Kalkulator

Kalkulator

TKK Savjeti i trikovi

Zidovi: spojevi, stolarija
 
Svi savjeti i trikovi

ŠTO NAŠI KUPCI GOVORE O NAMA?

Testimonial Zenska
Rok
Marko
Testimonial Moski Dve
Testimonial Moski

Svakako bih preporučila odabir TKK-ovih proizvoda! Suprug i ja smo isprobali ih pri uređenju vrta i renoviranju kupaonice. Ovi proizvodi izvrsni su za lijepljenje ogledala, brtvljenje raznih materijala i zaštitu površina, a prikladni su za opću i profesionalnu upotrebu. S pomoću ovih proizvoda suprug i ja postali smo poluprofesionalci! :)

Špela

Osobna upotreba

TKK-ovi proizvodi nude viši standard zadovoljstva! Za lijepljenje svojega novog ogledala isprobao sam ljepilo TKK SEAL Mirror, koje je izvanredno čvrsto i pouzdano. Prije upotrebe napravio sam test prianjanja i uvjerio se da ljepilo prianja 100 %!

Rok

Osobna upotreba

Pri ugradnji novih prozora i vrata isprobao sam pištoljsku pjenu TKK PU FOAM TOP FOAM, koja je posao učinila još bržim i učinkovitijim. Ta pjena omogućuje manju potrošnju i brzu zamjenu limenke, a ne stvrdnjava se u prekidima rada, zbog čega je konačni rezultat bolji od očekivanoga.

Marko

Osobna upotreba

S TKK-ovim proizvodima posao stvarno ide kao po špagi! Pri gradnji staklenika upotrebljavao sam silikonsko ekstra brtvilo TKK SEAL Classic za ugradnju stakla jer izvrsno prianja na mnoge građevinske materijale. Moram reći da sam jako zadovoljan i proizvodom i konačnim rezultatom.

Mitja

Profesionalna upotreba

Mogu reći da čišćenje kuće nikada nije bilo toliko lako! Najprije sam liniju proizvoda TKK CLEAN PROTECT upotrebljavala za čišćenje tepiha, a sada i za čišćenje kuhinje i kupaonice upotrebljavam TKK-ove proizvode. Ti su proizvodi izvrsni jer ne ostavljaju tragove, temeljito uklanjaju sve mrlje i dobro odmašćuju.

Anže

Osobna upotreba

 

Pojedinosti o proizvodu

Za brtvljenje građevinskih materijala.

Ovo brtvilo za brtvljenje poroznih građevinskih materijala upotrebljava se za brtvljenje pukotina izloženih manjim opterećenjima, za brtvljenje spojeva pri ugradnji prozora i vrata, spojeva između gipsanih ploča i betonskih elemenata, za popravke i popunjavanje pukotina u žbuci i zidu, za završnu obradu spojeva između polica i zidova i kućišta za rolete. Može se nanositi na vlažne površine i bojiti.

Svojstva

  • Posebno dizajnirano brtvilo za brtvljenje poroznih građevinskih materijala: beton, ciglu, drvo, pjenobeton, keramičke pločice, gipsane ploče itd. 
  • Može se nanositi na vlažne površine. 
  • Može se bojati. 
  • Stvrdnuto brtvilo otporno je na atmosferske utjecaje, UV zračenje i starenje. 
  • Ne kaplje u vertikalnim otvorima. 
  • Ne sadržava otapala. 

Pakiranje 

Kartuša 280 ml, bačva 200 l, crijevo 600 ml, 400 ml

Po dogovoru moguća su i druga pakiranja.

 

Dokumenti

Tehnički list

ACRYL

pdf icon .pdf

 
 

Pozdrav!

Prijavite se

Zaboravili ste lozinku? Ponovo postavite lozinku ovdje

Nemate korisnički račun?

Kreirajte korisnički račun Right pointing arrow