Hydroblocker tekatrak 120
HYDROBLOCKER

HYDROBLOCKER

TEKATRAK 120

Trajno elastična gumirana brtvena traka

Trajnoelastična traka za vodonepropusnu izvedbu spojeva i fuga između različitih elementa u zgradama, posebno u kupaonicama, bazenima, terasama i balkonima u kombinaciji s elastičnim hidroizolacijskim masama.

Kalkulator

Kalkulator

ŠTO NAŠI KUPCI GOVORE O NAMA?

Testimonial Zenska
Rok
Marko
Testimonial Moski Dve
Testimonial Moski

Svakako bih preporučila odabir TKK-ovih proizvoda! Suprug i ja smo isprobali ih pri uređenju vrta i renoviranju kupaonice. Ovi proizvodi izvrsni su za lijepljenje ogledala, brtvljenje raznih materijala i zaštitu površina, a prikladni su za opću i profesionalnu upotrebu. S pomoću ovih proizvoda suprug i ja postali smo poluprofesionalci! :)

Špela

Osobna upotreba

TKK-ovi proizvodi nude viši standard zadovoljstva! Za lijepljenje svojega novog ogledala isprobao sam ljepilo TKK SEAL Mirror, koje je izvanredno čvrsto i pouzdano. Prije upotrebe napravio sam test prianjanja i uvjerio se da ljepilo prianja 100 %!

Rok

Osobna upotreba

Pri ugradnji novih prozora i vrata isprobao sam pištoljsku pjenu TKK PU FOAM TOP FOAM, koja je posao učinila još bržim i učinkovitijim. Ta pjena omogućuje manju potrošnju i brzu zamjenu limenke, a ne stvrdnjava se u prekidima rada, zbog čega je konačni rezultat bolji od očekivanoga.

Marko

Osobna upotreba

S TKK-ovim proizvodima posao stvarno ide kao po špagi! Pri gradnji staklenika upotrebljavao sam silikonsko ekstra brtvilo TKK SEAL Classic za ugradnju stakla jer izvrsno prianja na mnoge građevinske materijale. Moram reći da sam jako zadovoljan i proizvodom i konačnim rezultatom.

Mitja

Profesionalna upotreba

Mogu reći da čišćenje kuće nikada nije bilo toliko lako! Najprije sam liniju proizvoda TKK CLEAN PROTECT upotrebljavala za čišćenje tepiha, a sada i za čišćenje kuhinje i kupaonice upotrebljavam TKK-ove proizvode. Ti su proizvodi izvrsni jer ne ostavljaju tragove, temeljito uklanjaju sve mrlje i dobro odmašćuju.

Anže

Osobna upotreba

 

Pojedinosti o proizvodu

Za brtvljenje radnih i konstrukcijskih spojeva.

Trajnoelastična brtvena traka koja ostaje elastična na visokim i niskim temperaturama. Vodootporna je, otporna na lužine, kiseline i soli. Može se koristiti za brtvljenje radnih i konstruktivnih spojeva - dilatacijskih spojeva između elemenata u zgradama, posebno u kupaonicama, bazenima, terasama i balkonima zajedno s elastičnim hidroizolacijskim masama.

Svojstva

  • Troslojna traka: izrađena od gume koja je s obje strane obložena flisom za bolje prianjanje.
  • Elastična na visokim i niskim temperaturama.
  • Vodootporna i otporna na lužine, kiseline i otopine soli.

Pakiranje

Brtvena traka širine 120 mm: koluti od 10 m ili od 50 m u kutiji
Vanjski kutovi, 270°: vrećice po 2 kom
Unutarnji kutovi, 90°: vrećice po 4 kom
Zidne manžete: vrećice po 2 kom
Podne manžete: vrećice po 1 kom

 
 
 

Pozdrav!

Prijavite se

Zaboravili ste lozinku? Ponovo postavite lozinku ovdje

Nemate korisnički račun?

Kreirajte korisnički račun Right pointing arrow