Hydroblocker wrc coating
HYDROBLOCKER

HYDROBLOCKER

WRC COATING

Elastična vodonepropusna membrana

Jednokomponentni premaz na bazi akrila za osiguranje vodonepropusnosti u kopaonicama, praonicama, tuš kabinama, balkonima, terasama i drugim vlažnim prostorima. Premaz se nanosi neposredno ispod završne obloge od keramičkih pločica, kamena, mozaika.

Kalkulator

Kalkulator

TKK Savjeti i trikovi

Kupaonica
 
Hidroizolacija: bazen
 
Hidroizolacija: kupaonica
 
Hidroizolacija: balkoi i terasa
 
Svi savjeti i trikovi

ŠTO NAŠI KUPCI GOVORE O NAMA?

Testimonial Zenska
Rok
Marko
Testimonial Moski Dve
Testimonial Moski

Svakako bih preporučila odabir TKK-ovih proizvoda! Suprug i ja smo isprobali ih pri uređenju vrta i renoviranju kupaonice. Ovi proizvodi izvrsni su za lijepljenje ogledala, brtvljenje raznih materijala i zaštitu površina, a prikladni su za opću i profesionalnu upotrebu. S pomoću ovih proizvoda suprug i ja postali smo poluprofesionalci! :)

Špela

Osobna upotreba

TKK-ovi proizvodi nude viši standard zadovoljstva! Za lijepljenje svojega novog ogledala isprobao sam ljepilo TKK SEAL Mirror, koje je izvanredno čvrsto i pouzdano. Prije upotrebe napravio sam test prianjanja i uvjerio se da ljepilo prianja 100 %!

Rok

Osobna upotreba

Pri ugradnji novih prozora i vrata isprobao sam pištoljsku pjenu TKK PU FOAM TOP FOAM, koja je posao učinila još bržim i učinkovitijim. Ta pjena omogućuje manju potrošnju i brzu zamjenu limenke, a ne stvrdnjava se u prekidima rada, zbog čega je konačni rezultat bolji od očekivanoga.

Marko

Osobna upotreba

S TKK-ovim proizvodima posao stvarno ide kao po špagi! Pri gradnji staklenika upotrebljavao sam silikonsko ekstra brtvilo TKK SEAL Classic za ugradnju stakla jer izvrsno prianja na mnoge građevinske materijale. Moram reći da sam jako zadovoljan i proizvodom i konačnim rezultatom.

Mitja

Profesionalna upotreba

Mogu reći da čišćenje kuće nikada nije bilo toliko lako! Najprije sam liniju proizvoda TKK CLEAN PROTECT upotrebljavala za čišćenje tepiha, a sada i za čišćenje kuhinje i kupaonice upotrebljavam TKK-ove proizvode. Ti su proizvodi izvrsni jer ne ostavljaju tragove, temeljito uklanjaju sve mrlje i dobro odmašćuju.

Anže

Osobna upotreba

 

Pojedinosti o proizvodu

Za osiguravanje vodonepropusnosti u kupaonama, praonicama, tuš kabinama, balkonima, terasama i drugim vlažnim prostorima.

Jednokomponentni vodonepropusni premaz u tekućem obliku za unutrašnju i vanjsku primjenu ispod keramičkih pločica, razred DM 01. Pogodan za hidroizolaciju u kopaonicama, praonicama, tuš kabinama, balkonima, terasama i drugim vlažnim prostorima. Zbog velikoga sadržaja polimera stvrdnuti premaz ostaje iznimno elastičan pri različitim vanjskim utjecajima. Proizvod je niskog viskoziteta i odlično prianja na različite površine, kao što su beton, cementne košuljice, cigla, gipsane ploče, OSB ploče.

Svojstva

  • Proizvod spreman za uporabu.
  • Niska viskoznost.
  • Izvrsna obradivost - jednostavno nanošenje na vodoravne i okomite površine.
  • Izvrsno prianjanje na različite podloge kao što su beton, cementne košuljice, cigla, gips ploče, OSB ploče …
  • Sposobnost premošćivanja pukotina.
  • Stvrdnjava na sobnoj temperaturi.
  • Ne sdrži otapala.
  • Ne sadrži izocijanate.

Prednosti upotrebe

  • brzo napredovanje u radu,
  • obloge od keramičkih pločica, kamena i mozaika mogu se lijepiti već 12 sati nakon nanošenja pemaza.

Pakiranje

Kanta 5 kg, 10 kg

 
 
 

Pozdrav!

Prijavite se

Zaboravili ste lozinku? Ponovo postavite lozinku ovdje

Nemate korisnički račun?

Kreirajte korisnički račun Right pointing arrow