Hydroblocker wrc primer 1kg
HYDROBLOCKER

HYDROBLOCKER

WRC PRIMER

Impregnacijsko sredstvo za porozne podloge

Jednokomponentni premaz za porozne podloge za impegnaciju prije aplikacije membrane HydroBlocker WRC Coating.

Kalkulator

Kalkulator

ŠTO NAŠI KUPCI GOVORE O NAMA?

Testimonial Zenska
Rok
Marko
Testimonial Moski Dve
Testimonial Moski

Svakako bih preporučila odabir TKK-ovih proizvoda! Suprug i ja smo isprobali ih pri uređenju vrta i renoviranju kupaonice. Ovi proizvodi izvrsni su za lijepljenje ogledala, brtvljenje raznih materijala i zaštitu površina, a prikladni su za opću i profesionalnu upotrebu. S pomoću ovih proizvoda suprug i ja postali smo poluprofesionalci! :)

Špela

Osobna upotreba

TKK-ovi proizvodi nude viši standard zadovoljstva! Za lijepljenje svojega novog ogledala isprobao sam ljepilo TKK SEAL Mirror, koje je izvanredno čvrsto i pouzdano. Prije upotrebe napravio sam test prianjanja i uvjerio se da ljepilo prianja 100 %!

Rok

Osobna upotreba

Pri ugradnji novih prozora i vrata isprobao sam pištoljsku pjenu TKK PU FOAM TOP FOAM, koja je posao učinila još bržim i učinkovitijim. Ta pjena omogućuje manju potrošnju i brzu zamjenu limenke, a ne stvrdnjava se u prekidima rada, zbog čega je konačni rezultat bolji od očekivanoga.

Marko

Osobna upotreba

S TKK-ovim proizvodima posao stvarno ide kao po špagi! Pri gradnji staklenika upotrebljavao sam silikonsko ekstra brtvilo TKK SEAL Classic za ugradnju stakla jer izvrsno prianja na mnoge građevinske materijale. Moram reći da sam jako zadovoljan i proizvodom i konačnim rezultatom.

Mitja

Profesionalna upotreba

Mogu reći da čišćenje kuće nikada nije bilo toliko lako! Najprije sam liniju proizvoda TKK CLEAN PROTECT upotrebljavala za čišćenje tepiha, a sada i za čišćenje kuhinje i kupaonice upotrebljavam TKK-ove proizvode. Ti su proizvodi izvrsni jer ne ostavljaju tragove, temeljito uklanjaju sve mrlje i dobro odmašćuju.

Anže

Osobna upotreba

 

Pojedinosti o proizvodu

Za impregnaciju prije aplikacije HydroBlocker WRC Coating.

Impregnacijsko sredstvo se koristi prije nanosa HydroBlocker WRC Coating za porozne podloge (beton, cementna košuljica, gipsane ploče, cigla, OSB ploče isl.). Pogodan za trenutačno uporabu jer osvježava i jača podlogu, vezuje prašinu i smanjuje upijanje substrata. Ne sadržava otapala i izocijanate.

Svojstva

  • Za trenutačnu uporabu kao impregnacijsko sredstvo prije aplikacije Hydroblocker WRC Coating.
  • Niska viskoznost.
  • Osvježava i jača podlogu.
  • Smanjuje upojnost podloge.
  • Vezuje prašinu.
  • Ne sadrži otapala.
  • Ne sadrži izocijanata.

Pakiranje

Plastična boca 1 kg

 
 
 

Pozdrav!

Prijavite se

Zaboravili ste lozinku? Ponovo postavite lozinku ovdje

Nemate korisnički račun?

Kreirajte korisnički račun Right pointing arrow