Clean protect multipurpose silicone spray
CLEAN PROTECT

CLEAN PROTECT

MULTIPURPOSE SILICONE SPRAY

Višenamenski vodoodbojni silikonski sprej za podmazivanje metala, plastike i gume

Višenamenski silikonski transparentni sprej je baziran na silikonskom ulju visokih performansi. Formira vodoodbojni sloj i koristan je za podmazivanje i kao sredstvo za odvajanje u mašinskoj obradi i preradi plastike, gume i metala. Smanjuje trenje i sprečava habanje opterećenih delova.

TKK saveti i trikovi

Automobil
 
Kampovanje
 
Automobil: unutrašnjost
 
Svi saveti i trikovi

ŠTA KUPCI MISLE O NAMA?

Testimonial Zenska
Rok
Marko
Testimonial Moski Dve
Testimonial Moski

Definitivno preporučujem proizvode TKK! Isprobala sam ih s mužem pri uređenju vrta i renoviranju kupatila. Proizvodi su sjajni za lepljenje ogledala, zaptivanje različitih materijala i zaštitu površina, a prikladni su za kućnu i profesionalnu upotrebu. Zahvaljujući ovim proizvodima, muž i ja skoro smo postali profesionalci! :)

Špela

Kućna upotreba

Proizvodi TKK pružaju viši nivo zadovoljstva! Za lepljenje novog ogledala koristio sam lepak TKK SEAL Mirror koji je izuzetno snažan i pouzdan. Pre upotrebe obavio sam probu prianjanja i uverio se da lepak drži 100%!

Rok

Kućna upotreba

Pri ugradnji novih prozora i vrata koristio sam pištoljsku penu TKK PU FOAM TOP FOAM s kojom sam posao obavio još brže i efikasnije. Pena omogućava manju potrošnju, brzu zamenu boce i ne očvršćava tokom prekida u radu, pa je krajnji rezultat ispao bolje od očekivanog.

Marko

Kućna upotreba

Uz proizvode TKK posao ide kao po loju! Za gradnju staklenika koristio sam silikonsku zaptivnu masu TKK SEAL Classic silicone extra pri ugradnji stakla, jer odlično prianja na mnoge građevinske materijale. Moram reći da sam izuzetno zadovoljan kako proizvodom, tako i konačnim rezultatom.

Mitja

Profesionalna upotreba

Priznajem da čišćenje kuće nije bilo nikada lakše! Najpre sam upotrebio liniju proizvoda TKK CLEAN PROTECT da očistim tepih, a sada takođe koristim proizvode TKK za čišćenje kuhinje i kupatila. Proizvodi su odlični jer ne ostavljaju ostatke i tragove, temeljno uklanjaju prljavštinu i dobro odmašćuju.

Anže

Kućna upotreba

 

Detalji proizvoda

Višenamenski vodoodbojni silikonski sprej za podmazivanje metala, plastike i gume.

Sprej se koristi na mehaničkim delovima radi smanjenja trenja i habanja. Pogodan je za podmazivanje metala, plastike i gume. Zato što sprečava stvaranje naslaga prljavštine i masnoće, a pogodan je i za šine. Zbog stvaranja vodoodbojnog sloja, štiti električne instalacije automobila, motora, kosilica i drugih uređaja od vlage.

Svojstva

  • Podmazuje i smanjuje trenje i habanje.
  • Štiti od rđe.
  • Vodoodbojan.
  • Bezbojan.
  • Otporno na visoke temperature.
  • Za unutrašnju i spoljašnju upotrebu.
  • Obrađene površine se ne mogu farbati.
  • Daje sjaj predmetima od plastike i gume.
  • Nije primenljivo na kočione bubnjeve i disk kočnice.
  • Može se koristiti pod bilo kojim uglom - upotreba od 360°.

Pakovanje

Aerosol doza 400 ml

 

Dokumentacija

Tehnički list

MULTIPURPOSE SILICONE SPRAY

pdf icon .pdf

 

Zdravo!

Prijavite se

Zaboravili ste lozinku? Poništite lozinku ovde

Još uvek nemate nalog?

Otvori nalog Right pointing arrow