Pu fix fast fixing adhesive h
PU FIX

PU FIX

FAST FIXING ADHESIVE

Poliuretanski lepak za brzo i izuzetno čvrsto lepljenje

Jednokomponentni niskoekspandirajući poliuretanski lepak koristi se za lepljenje i pričvršćivanje različitih građevinskih materijala, kao što su drvene stepenice, prozorske klupice, izolacioni materijali (EPS i KSPS stiropor ploče, OSB ploče, gipsane ploče). Stvrdnjava se pomoću vlage iz vazduha. 

Video thumbnail

Video

TKK PU FIX FAST FIXING ADHESIVE je jednokomponentni, niskoekspandirajući poliuretanski lepak za brzo i izuzetno snažno vezivanje.

Pogledajte video koji prikazuje kako da pričvrstite gips-kartonske ploče na zid pomoću TKK PU FIX FAST FIXING ADHESIVE PU lepka.

TKK saveti i trikovi

Prozorske police
 
Svi saveti i trikovi

ŠTA KUPCI MISLE O NAMA?

Testimonial Zenska
Rok
Marko
Testimonial Moski Dve
Testimonial Moski

Definitivno preporučujem proizvode TKK! Isprobala sam ih s mužem pri uređenju vrta i renoviranju kupatila. Proizvodi su sjajni za lepljenje ogledala, zaptivanje različitih materijala i zaštitu površina, a prikladni su za kućnu i profesionalnu upotrebu. Zahvaljujući ovim proizvodima, muž i ja skoro smo postali profesionalci! :)

Špela

Kućna upotreba

Proizvodi TKK pružaju viši nivo zadovoljstva! Za lepljenje novog ogledala koristio sam lepak TKK SEAL Mirror koji je izuzetno snažan i pouzdan. Pre upotrebe obavio sam probu prianjanja i uverio se da lepak drži 100%!

Rok

Kućna upotreba

Pri ugradnji novih prozora i vrata koristio sam pištoljsku penu TKK PU FOAM TOP FOAM s kojom sam posao obavio još brže i efikasnije. Pena omogućava manju potrošnju, brzu zamenu boce i ne očvršćava tokom prekida u radu, pa je krajnji rezultat ispao bolje od očekivanog.

Marko

Kućna upotreba

Uz proizvode TKK posao ide kao po loju! Za gradnju staklenika koristio sam silikonsku zaptivnu masu TKK SEAL Classic silicone extra pri ugradnji stakla, jer odlično prianja na mnoge građevinske materijale. Moram reći da sam izuzetno zadovoljan kako proizvodom, tako i konačnim rezultatom.

Mitja

Profesionalna upotreba

Priznajem da čišćenje kuće nije bilo nikada lakše! Najpre sam upotrebio liniju proizvoda TKK CLEAN PROTECT da očistim tepih, a sada takođe koristim proizvode TKK za čišćenje kuhinje i kupatila. Proizvodi su odlični jer ne ostavljaju ostatke i tragove, temeljno uklanjaju prljavštinu i dobro odmašćuju.

Anže

Kućna upotreba

 

Detalji proizvoda

Poliuretanski lepak za brzo i izuzetno čvrsto lepljenje različitih građevinskih materiala.

Jednokomponentni niskoekspandirajući poliuretanski lepak koristi se za lepljenje i pričvršćivanje različitih građevinskih materijala, kao što su drvene stepenice, prozorske klupice, izolacioni materijali (EPS i KSPS stiropor ploče, OSB ploče, gipsane ploče). Stvrdnjava se pomoću vlage iz vazduha. Primenjuje se pomoću montažnog adaptera.


Svojstva

  • Za lepljenje cigle, betona, poroznog betona, kamena, drveta i drugih građevinskih i izolacionih materijala.
  • Dobro prijanja na sve građevinske materijale, uključujući drvo, beton, gazirani beton, ciglu, metal i aluminijum.
  • Stvrdnjava se uz pomoć vlage vazduha. 
  • Vreme stvrdnjavanja je 1,5 - 5 sati, 5 – 10 minuta nakon nanošenja, više nije lepljiv na dodir. 
  • Precizno doziranje lepka i brzo očvršćavanje omogućava brži završetak završnih radova i ekonomičnu potrošnju.
  • Lepak je otporan na starenje.
  • Prednost formulacije niske ekspanzije omogućava lepljenje, fiksiranje i zaptivanje.
  • Primenjuje se pomoću montažnog adaptera.

Pakovanje

Aerosol doza 750 ml, 500 ml

Po dogovoru moguća su i druga pakovanja.

 

Dokumentacija

Tehnički list

FAST FIXING ADHESIVE

pdf icon .pdf

 

Zdravo!

Prijavite se

Zaboravili ste lozinku? Poništite lozinku ovde

Još uvek nemate nalog?

Otvori nalog Right pointing arrow