Clean protect tk 40
CLEAN PROTECT

CLEAN PROTECT

TK 40

Višenamjenski sprej za podmazivanje, zaštitu, čišćenje i njegu

Visokokvalitetan univerzalni sprej za podmazivanje mehanizama, zaštitu metalnih površina od vlage i korozije, čišćenje prljavštine i masti, uklanjanje ostataka ljepila i čestica hrđe, za otpuštanje zaglavljenih mehanizama.

ŠTO NAŠI KUPCI GOVORE O NAMA?

Testimonial Zenska
Rok
Marko
Testimonial Moski Dve
Testimonial Moski

Svakako bih preporučila odabir TKK-ovih proizvoda! Suprug i ja smo isprobali ih pri uređenju vrta i renoviranju kupaonice. Ovi proizvodi izvrsni su za lijepljenje ogledala, brtvljenje raznih materijala i zaštitu površina, a prikladni su za opću i profesionalnu upotrebu. S pomoću ovih proizvoda suprug i ja postali smo poluprofesionalci! :)

Špela

Osobna upotreba

TKK-ovi proizvodi nude viši standard zadovoljstva! Za lijepljenje svojega novog ogledala isprobao sam ljepilo TKK SEAL Mirror, koje je izvanredno čvrsto i pouzdano. Prije upotrebe napravio sam test prianjanja i uvjerio se da ljepilo prianja 100 %!

Rok

Osobna upotreba

Pri ugradnji novih prozora i vrata isprobao sam pištoljsku pjenu TKK PU FOAM TOP FOAM, koja je posao učinila još bržim i učinkovitijim. Ta pjena omogućuje manju potrošnju i brzu zamjenu limenke, a ne stvrdnjava se u prekidima rada, zbog čega je konačni rezultat bolji od očekivanoga.

Marko

Osobna upotreba

S TKK-ovim proizvodima posao stvarno ide kao po špagi! Pri gradnji staklenika upotrebljavao sam silikonsko ekstra brtvilo TKK SEAL Classic za ugradnju stakla jer izvrsno prianja na mnoge građevinske materijale. Moram reći da sam jako zadovoljan i proizvodom i konačnim rezultatom.

Mitja

Profesionalna upotreba

Mogu reći da čišćenje kuće nikada nije bilo toliko lako! Najprije sam liniju proizvoda TKK CLEAN PROTECT upotrebljavala za čišćenje tepiha, a sada i za čišćenje kuhinje i kupaonice upotrebljavam TKK-ove proizvode. Ti su proizvodi izvrsni jer ne ostavljaju tragove, temeljito uklanjaju sve mrlje i dobro odmašćuju.

Anže

Osobna upotreba

 

Pojedinosti o proizvodu

Sprej za podmazivanje, zaštitu, čišćenje i njegu.

Višenamjenski sprej istiskuje vlagu, zbog čega savršeno štiti od hrđe, au slučaju da je već nastala, učinkovito je uklanja. Podmazuje i štiti metalne površine, šarke, kotače, ležajeve i druge mehanizme.

Svojstva

 • Podmazuje i štiti.
 • Štiti od hrđe.
 • Istiskuje vlagu.
 • Smanjuje vlažnost, vodoodbojan je.
 • Uklanja prljavštinu i masnoću.
 • Šok sprej: učinak hlađenja i skupljanja.
 • Ne sadrži silikon.
 • Nema agresivno djelovanje na gumu, plastiku ili metal.
 • Za unutarnju i vanjsku uporabu.
 • Produžuje vijek trajanja mehaničke opreme.
 • Može se koristiti pod bilo kojim kutom - korištenje od 360°.

Pakiranje

Aerosol doza 400 ml

 

Dokumenti

Tehnički list

TK 40

pdf icon .pdf

 
 

Pozdrav!

Prijavite se

Zaboravili ste lozinku? Ponovo postavite lozinku ovdje

Nemate korisnički račun?

Kreirajte korisnički račun Right pointing arrow