Seal all purpose silicone
SEAL NEUTRAL

SEAL NEUTRAL

ALL PURPOSE SILICONE

Elastična neutralna silikonska zaptivna masa za sve površine

Trajno elastična zaptivna masa sa odličnim prianjanjem na većinu građevinskih materijala. Sprečava pojavu buđi. Namenjena za zaptivanje manje opterećenih spojeva, ugradnju stakala u drvenim, aluminijumskim i PVC okvirima i za zaptivanje dilatacionih spojnica na fasadama.

Dostupno u više boja:

Providna
Bela

Kalkulator

Kalkulator

ŠTA KUPCI MISLE O NAMA?

Testimonial Zenska
Rok
Marko
Testimonial Moski Dve
Testimonial Moski

Definitivno preporučujem proizvode TKK! Isprobala sam ih s mužem pri uređenju vrta i renoviranju kupatila. Proizvodi su sjajni za lepljenje ogledala, zaptivanje različitih materijala i zaštitu površina, a prikladni su za kućnu i profesionalnu upotrebu. Zahvaljujući ovim proizvodima, muž i ja skoro smo postali profesionalci! :)

Špela

Kućna upotreba

Proizvodi TKK pružaju viši nivo zadovoljstva! Za lepljenje novog ogledala koristio sam lepak TKK SEAL Mirror koji je izuzetno snažan i pouzdan. Pre upotrebe obavio sam probu prianjanja i uverio se da lepak drži 100%!

Rok

Kućna upotreba

Pri ugradnji novih prozora i vrata koristio sam pištoljsku penu TKK PU FOAM TOP FOAM s kojom sam posao obavio još brže i efikasnije. Pena omogućava manju potrošnju, brzu zamenu boce i ne očvršćava tokom prekida u radu, pa je krajnji rezultat ispao bolje od očekivanog.

Marko

Kućna upotreba

Uz proizvode TKK posao ide kao po loju! Za gradnju staklenika koristio sam silikonsku zaptivnu masu TKK SEAL Classic silicone extra pri ugradnji stakla, jer odlično prianja na mnoge građevinske materijale. Moram reći da sam izuzetno zadovoljan kako proizvodom, tako i konačnim rezultatom.

Mitja

Profesionalna upotreba

Priznajem da čišćenje kuće nije bilo nikada lakše! Najpre sam upotrebio liniju proizvoda TKK CLEAN PROTECT da očistim tepih, a sada takođe koristim proizvode TKK za čišćenje kuhinje i kupatila. Proizvodi su odlični jer ne ostavljaju ostatke i tragove, temeljno uklanjaju prljavštinu i dobro odmašćuju.

Anže

Kućna upotreba

 

Detalji proizvoda

Za zaptivanje manje otperećenih šupljina u različitim površinama.

Trajno elastična zaptivna masa sa odličnim prianjanjem na sve građevinske materijale poput betona, cigle, drveta, čelika, aluminijuma, različitih vrsta plastike, penobetona, keramike, GK ploča, stakla, klinkera, metala, porcelana, stiropora i emajla. Sprečava pojavu buđi i ima odlična mehanička svojstva nakon očvršćavanja. Namenjena za zaptivanje manje opterećenih spojeva, ugradnju stakala u drvenim, aluminijumskim i PVC okvirima i za zaptivanje dilatacionih spojnica na fasadama.

Svojstva

 • Za zaptivanje manje opterećenih spojeva.
 • Za upotrebu u zatvorenom i na otvorenom prostoru.
 • Elastična.
 • Ne uzrokuje koroziju. 
 • Odlično prianja na sve građevinske materijale. 
 • Sprečava pojavu buđi. 
 • Ima odlična mehanička svojstva nakon očvršćavanja. 
 • Otporna na širok spektar hemikalija, atmosferske uticaje, UV zračenje i starenje.
 • Ne sliva se u vertikalnim spojevima.
 • Prianjanje na porozne površine i pojedine vrste plastike može se poboljšati upotrebom premaza TKK SEAL Silicone & hybrid primer.
 • Otpornost na temperature: od –40 ℃ do +150 °C. 
 • Ispunjava zahteve standarda: EN 15651-1,2,3, ISO 846, Klasa A+.

Pakovanje 

Kartuša 280 ml, tuba 60 ml, bure 200 l, crevo 600 ml, 400 ml, 300 ml

Po dogovoru moguća su i druga pakovanja.

 

Dokumentacija

Tehnički list

ALL PURPOSE SILICONE

pdf icon .pdf

 

Zdravo!

Prijavite se

Zaboravili ste lozinku? Poništite lozinku ovde

Još uvek nemate nalog?

Otvori nalog Right pointing arrow