Tkk seal flexible seal bond
SEAL HYBRID

SEAL HYBRID

FLEXIBLE SEAL & BOND

Hibridno ljepilo i brtvilo za trajnoelastično brtvljenje i lijepljenje

Elastično brtvilo s izvrsnim prianjanjem na većinu građevinskih materijala. Može se nanositi na vlažne površine. Prikladno za trajnoelastično brtvljenje spojeva u svim uvjetima, za izradu elastičnih dodirnih točaka između različitih materijala, za izradu ekspanzijskih spojeva, za lijepljenje prozorskih klupčica i letvica, za ugradnju i brtvljenje raznih elemenata u kuhinjama, za brtvljenje spojeva u silosima, spremnicima i kontejnerima.

Dostupno u drugim bojama:

Svjetlosiva
Oksidno crvena
Antracit-siva
Bijela
Siva
Crna

Kalkulator

Kalkulator

TKK Savjeti i trikovi

Podovi: unutarnja stubišta
 
Prozori, vrata i staklo: ugradnja panoramskih stijena
 
Prozori, vrata i staklo: ugradnja ulaznih vrata
 
Uređenje vrta, okućnice i sportskih površina: zaštita kamena i lijepljenje i brtvljenje spojeva na otvorenome
 
Ventilacija i klimatizacija
 
Svi savjeti i trikovi

ŠTO NAŠI KUPCI GOVORE O NAMA?

Testimonial Zenska
Rok
Marko
Testimonial Moski Dve
Testimonial Moski

Svakako bih preporučila odabir TKK-ovih proizvoda! Suprug i ja smo isprobali ih pri uređenju vrta i renoviranju kupaonice. Ovi proizvodi izvrsni su za lijepljenje ogledala, brtvljenje raznih materijala i zaštitu površina, a prikladni su za opću i profesionalnu upotrebu. S pomoću ovih proizvoda suprug i ja postali smo poluprofesionalci! :)

Špela

Osobna upotreba

TKK-ovi proizvodi nude viši standard zadovoljstva! Za lijepljenje svojega novog ogledala isprobao sam ljepilo TKK SEAL Mirror, koje je izvanredno čvrsto i pouzdano. Prije upotrebe napravio sam test prianjanja i uvjerio se da ljepilo prianja 100 %!

Rok

Osobna upotreba

Pri ugradnji novih prozora i vrata isprobao sam pištoljsku pjenu TKK PU FOAM TOP FOAM, koja je posao učinila još bržim i učinkovitijim. Ta pjena omogućuje manju potrošnju i brzu zamjenu limenke, a ne stvrdnjava se u prekidima rada, zbog čega je konačni rezultat bolji od očekivanoga.

Marko

Osobna upotreba

S TKK-ovim proizvodima posao stvarno ide kao po špagi! Pri gradnji staklenika upotrebljavao sam silikonsko ekstra brtvilo TKK SEAL Classic za ugradnju stakla jer izvrsno prianja na mnoge građevinske materijale. Moram reći da sam jako zadovoljan i proizvodom i konačnim rezultatom.

Mitja

Profesionalna upotreba

Mogu reći da čišćenje kuće nikada nije bilo toliko lako! Najprije sam liniju proizvoda TKK CLEAN PROTECT upotrebljavala za čišćenje tepiha, a sada i za čišćenje kuhinje i kupaonice upotrebljavam TKK-ove proizvode. Ti su proizvodi izvrsni jer ne ostavljaju tragove, temeljito uklanjaju sve mrlje i dobro odmašćuju.

Anže

Osobna upotreba

 

Pojedinosti o proizvodu

Za trajnoelastično brtvljenje spojeva u svim vremenskim uvjetima.

Elastično brtvilo s izvrsnim prianjanjem na većinu građevinskih materijala kao što su beton, cigla, kamen, drvo, staklo, keramika, metal, stiropor i neke vrste plastike. Može se nanositi na mokre površine i ima izvrsna mehanička svojstva. Prikladno za trajnoelastično brtvljenje spojeva u svim uvjetima, za izradu elastičnih dodirnih točaka između različitih materijala, za izradu ekspanzijskih spojeva, za lijepljenje prozorskih klupčica i letvica, za ugradnju i brtvljenje raznih elemenata u kuhinjama, za brtvljenje spojeva u silosima, spremnicima i kontejnerima, vakuumskim sustavima, mrežama komprimiranog zraka, za popravak pukotina u kojima je moguće stvaranje plijesni, za brtvljenje i lijepljenje raznih materijala u automobilskoj industriji i brodogradnji.

Svojstva

 • Za lijepljenje i brtvljenje elemenata koji zahtijevaju trajnu elastičnost spojeva.
 • Vrhunska kvaliteta.
 • Može se nanositi na vlažne površine. 
 • Za unutarnju i vanjsku upotrebu.
 • Izvrsno prianja na većinu građevinskih materijala kao što su beton, cigla, drvo, staklo, keramika, metal, neke vrste plastike, čak i bez temeljnog premaza.
 • Izvrsna mehanička svojstva i visoka elastičnost nakon stvrdnjavanja. 
 • Ne uzrokuje koroziju. 
 • Otporno je na atmosferske utjecaje, UV zračenje i starenje. 
 • Ne ostavlja mrlje i može se bojiti.
 • Ne kaplje u vertikalnim otvorima. 
 • Ekološki prihvatljivo i ne sadržava otapala. 
 • Prianjanje na porozne površine i neke vrste plastike može se poboljšati korištenjem temeljnog premaza TKK SEAL Silicone & hybrid primer. 
 • Zadovoljava sljedeće norme: EN 15651-1,3,4, ISO 846, EN 1186, EN 13130 i CEN/TS 14234t, EMICODE EC 1+, Klasa A+.

Pakiranje

Kartuša 300 ml, crijevo 600 ml

 

Dokumenti

Tehnički list

FLEXIBLE SEAL & BOND

pdf icon .pdf

 
 

Pozdrav!

Prijavite se

Zaboravili ste lozinku? Ponovo postavite lozinku ovdje

Nemate korisnički račun?

Kreirajte korisnički račun Right pointing arrow