Tkk seal flexible seal bond
SEAL HYBRID

SEAL HYBRID

FLEXIBLE SEAL & BOND

Hibridni lepak i zaptivna masa za trajno elastično zaptivanje i lepljenje

Elastična zaptivna masa sa odličnim prianjanjem na većinu građevinskih materijala. Može se nanositi na vlažne površine. Namenjena za trajno elastično zaptivanje spojeva u svim uslovima, izradu elastičnih mesta kontakta između različitih materijala, izradu dilatacionih spojnica, lepljenje prozorskih klupica i ukrasnih lajsni, montažu i zaptivanje različitih elemenata u kuhinjama, zaptivanje spojeva u silosima, rezervoarima i kontejnerima.

Dostupno u više boja:

Svetlosiva
Oksidno crvena
Siva antracit
Bela
Siva
Crna

Kalkulator

Kalkulator

TKK saveti i trikovi

Podne površine: unutrašnje stepenište
 
Prozori, vrata i staklo: ugradnja staklenih zidova
 
Prozori, vrata i staklo: ugradnja ulaznih vrata
 
Vrt, pejzažno uređenje i igrališta: zaštita kamena, spajanje i lepljenje spojeva napolju
 
Ventilacija i klimatizacija
 
Svi saveti i trikovi

ŠTA KUPCI MISLE O NAMA?

Testimonial Zenska
Rok
Marko
Testimonial Moski Dve
Testimonial Moski

Definitivno preporučujem proizvode TKK! Isprobala sam ih s mužem pri uređenju vrta i renoviranju kupatila. Proizvodi su sjajni za lepljenje ogledala, zaptivanje različitih materijala i zaštitu površina, a prikladni su za kućnu i profesionalnu upotrebu. Zahvaljujući ovim proizvodima, muž i ja skoro smo postali profesionalci! :)

Špela

Kućna upotreba

Proizvodi TKK pružaju viši nivo zadovoljstva! Za lepljenje novog ogledala koristio sam lepak TKK SEAL Mirror koji je izuzetno snažan i pouzdan. Pre upotrebe obavio sam probu prianjanja i uverio se da lepak drži 100%!

Rok

Kućna upotreba

Pri ugradnji novih prozora i vrata koristio sam pištoljsku penu TKK PU FOAM TOP FOAM s kojom sam posao obavio još brže i efikasnije. Pena omogućava manju potrošnju, brzu zamenu boce i ne očvršćava tokom prekida u radu, pa je krajnji rezultat ispao bolje od očekivanog.

Marko

Kućna upotreba

Uz proizvode TKK posao ide kao po loju! Za gradnju staklenika koristio sam silikonsku zaptivnu masu TKK SEAL Classic silicone extra pri ugradnji stakla, jer odlično prianja na mnoge građevinske materijale. Moram reći da sam izuzetno zadovoljan kako proizvodom, tako i konačnim rezultatom.

Mitja

Profesionalna upotreba

Priznajem da čišćenje kuće nije bilo nikada lakše! Najpre sam upotrebio liniju proizvoda TKK CLEAN PROTECT da očistim tepih, a sada takođe koristim proizvode TKK za čišćenje kuhinje i kupatila. Proizvodi su odlični jer ne ostavljaju ostatke i tragove, temeljno uklanjaju prljavštinu i dobro odmašćuju.

Anže

Kućna upotreba

 

Detalji proizvoda

Za trajno elastično zaptivanje spojeva u svim vremenskim uslovima.

Elastična zaptivna masa sa odličnim prianjanjem na većinu građevinskih materijala poput betona, cigle, kamena, drveta, stakla, keramike, metala, stiropora i pojedinih vrsta plastike. Može se nanositi na mokre površine i ima odlična mehanička svojstva. Namenjena za trajno elastično zaptivanje spojeva u svim uslovima, izradu elastičnih mesta kontakta između različitih materijala, izradu dilatacionih spojnica, lepljenje prozorskih klupica i ukrasnih lajsni, montažu i zaptivanje različitih elemenata u kuhinjama, zaptivanje spojeva u silosima, rezervoarima i kontejnerima, vakuumskim sistemima, mrežama kompresovanog vazduha, sanaciju šupljina u kojima se može pojaviti buđ, za zaptivanje i lepljenje različitih materijala u automobilskoj industriji i brodogradnji.

Svojstva

 • Za lepljenje i zaptivanje elemenata kod kojih su potrebni trajno elastični spojevi.
 • Vrhunskog kvaliteta.
 • Može se nanositi na vlažne površine. 
 • Za upotrebu u zatvorenom i na otvorenom prostoru.
 • Odlično prianja bez osnovnog premaza na većinu građevinskih materijala poput betona, cigle, stakla, keramike, metala i nekih vrsta plastike.
 • Ima odlična mehanička svojstva i visoku elastičnost nakon očvršćavanja. 
 • Ne uzrokuje koroziju. 
 • Otporna na atmosferske uticaje, UV zračenje i starenje. 
 • Ne ostavlja mrlje i može se bojiti.
 • Ne sliva se u vertikalnim spojevima.
 • Ekološki prihvatljiv proizvod, ne sadrži rastvarače. 
 • Prianjanje na porozne površine i pojedine vrste plastike može se poboljšati upotrebom premaza TKK SEAL Silicone & hybrid primer.
 • Ispunjava zahteve standarda: EN 15651-1,3,4, ISO 846, EN 1186, EN 13130 i CEN/TS 14234t, EMICODE EC 1+, Klasa A+.

Pakovanje 

Kartuša 300 ml, crevo 600 ml

 

Dokumentacija

Tehnički list

FLEXIBLE SEAL & BOND

pdf icon .pdf

 

Zdravo!

Prijavite se

Zaboravili ste lozinku? Poništite lozinku ovde

Još uvek nemate nalog?

Otvori nalog Right pointing arrow