Pu Foam Top Foam Xxl Winter G
PU FOAM

PU FOAM

TOP FOAM XXL WINTER

Poliuretanska pjena za brzu ugradnju okvira prozora i vrata te za punjenje širih građevinskih otvora čak i u zimskim uvjetima

Jednokomponentna poliuretanska pjena namijenjena je za brzo punjenje širih građevinskih otvora, izolaciju te brzu i jednostavnu ugradnju prozora i vrata. Pjena se stvrdnjava pomoću vlage zraka, a konačni volumen pjene iz jedne doze ako se primjenjuje u pravilnim uvjetima je 40 % veći u odnosu na standardnu pjenu. Pjena se stvrdnjava pomoću vlage zraka. Dobro prianja na sve građevinske materijale, uključujući drvo, beton, porozni beton, ciglu, metal i aluminij. Stvrdnuta pjena osigurava snažan spoj i izvrsnu izolaciju. 

ŠTO NAŠI KUPCI GOVORE O NAMA?

Testimonial Zenska
Rok
Marko
Testimonial Moski Dve
Testimonial Moski

Svakako bih preporučila odabir TKK-ovih proizvoda! Suprug i ja smo isprobali ih pri uređenju vrta i renoviranju kupaonice. Ovi proizvodi izvrsni su za lijepljenje ogledala, brtvljenje raznih materijala i zaštitu površina, a prikladni su za opću i profesionalnu upotrebu. S pomoću ovih proizvoda suprug i ja postali smo poluprofesionalci! :)

Špela

Osobna upotreba

TKK-ovi proizvodi nude viši standard zadovoljstva! Za lijepljenje svojega novog ogledala isprobao sam ljepilo TKK SEAL Mirror, koje je izvanredno čvrsto i pouzdano. Prije upotrebe napravio sam test prianjanja i uvjerio se da ljepilo prianja 100 %!

Rok

Osobna upotreba

Pri ugradnji novih prozora i vrata isprobao sam pištoljsku pjenu TKK PU FOAM TOP FOAM, koja je posao učinila još bržim i učinkovitijim. Ta pjena omogućuje manju potrošnju i brzu zamjenu limenke, a ne stvrdnjava se u prekidima rada, zbog čega je konačni rezultat bolji od očekivanoga.

Marko

Osobna upotreba

S TKK-ovim proizvodima posao stvarno ide kao po špagi! Pri gradnji staklenika upotrebljavao sam silikonsko ekstra brtvilo TKK SEAL Classic za ugradnju stakla jer izvrsno prianja na mnoge građevinske materijale. Moram reći da sam jako zadovoljan i proizvodom i konačnim rezultatom.

Mitja

Profesionalna upotreba

Mogu reći da čišćenje kuće nikada nije bilo toliko lako! Najprije sam liniju proizvoda TKK CLEAN PROTECT upotrebljavala za čišćenje tepiha, a sada i za čišćenje kuhinje i kupaonice upotrebljavam TKK-ove proizvode. Ti su proizvodi izvrsni jer ne ostavljaju tragove, temeljito uklanjaju sve mrlje i dobro odmašćuju.

Anže

Osobna upotreba

 

Pojedinosti o proizvodu

Za brzu ugradnju okvira prozora i vrata te za punjenje širih građevinskih otvora čak i u zimskim uvjetima. 

Jednokomponentna poliuretanska pjena namijenjena je za brzo punjenje širih građevinskih otvora, izolaciju te brzu i jednostavnu ugradnju prozora i vrata čak i u zimskim uvjetima do -10 °C. Pjena se stvrdnjava pomoću vlage zraka, a konačni volumen pjene iz jedne doze ako se primjenjuje u pravilnim uvjetima je 40 % veći u odnosu na standardnu pjenu. Pjena se stvrdnjava pomoću vlage zraka. Dobro prianja na sve građevinske materijale, uključujući drvo, beton, porozni beton, ciglu, metal i aluminij. Stvrdnuta pjena osigurava snažan spoj i izvrsnu izolaciju. Primjenjuje se pomoću montažnog pištolja.

Svojstva

 • Za brzu ugradnju okvira prozora i vrata te za punjenje širih građevinskih otvora čak i u zimskim uvjetima do -10 °C.
 • 40% veći volumen znači da se više može učiniti s jednom dozom, što čini mijenjanje istih rjeđim, štedi vrijeme i proizvodi se manje ambalažnog otpada. 
 • Stvrdnjava se pomoću vlage iz zraka.
 • Nakon nanošenja volumen se povećava 30 - 50%.
 • 5 – 10 minuta nakon nanošenja, više nije ljepljiva na dodir, vrijeme stvrdnjavanja je 1,5 - 8 sati.
 • Dobro prianja na sve građevinske materijale, uključujući drvo, beton, porozni beton, ciglu, metal i aluminij. 
 • Precizno doziranje pjene i brzo stvrdnjavanje omogućuje brži završetak završnih radova i ekonomičnu potrošnju. 
 • Stvrdnuta pjena osigurava snažan spoj i izvrsnu izolaciju. 
 • Nakon završetka radova, potrebno je zaštititi pjenu od UV svjetla. 
 • Primjenjuje se pomoću montažnog pištolja.

Prednosti uporabe pištoljske poliuretanske pjene u usporedbi s pjenom s montažnim adapterom

 • manja potrošnja zbog preciznijeg doziranja,
 • lakše rukovanje i rad,
 • nema izlijevanja niti kapanja iz sapnice pištolja,
 • manje čišćenja,
 • brza zamjena doza,
 • brži završetak radova.

Pakiranje

Aerosol doza 870 ml, 850 ml

Po dogovoru moguća su i druga pakiranja.

 

Dokumenti

Tehnički list

TOP FOAM XXL WINTER

pdf icon .pdf

 
 

Pozdrav!

Prijavite se

Zaboravili ste lozinku? Ponovo postavite lozinku ovdje

Nemate korisnički račun?

Kreirajte korisnički račun Right pointing arrow