Pu Foam Top Foam Xxl Winter G
PU FOAM

PU FOAM

TOP FOAM XXL WINTER

Poliuretanska pena za brzu ugradnju okvira prozora i vrata i za punjenje širih građevinskih otvora čak i u zimskim uslovima

Jednokomponentna poliuretanska pena namenjena je za brzo popunjavanje širih građevinskih otvora, izolaciju i brzu i laku ugradnju prozora i vrata. Pena se stvrdnjava pomoću vlage iz vazduha, a konačna zapremina pene od jedne doze ako se primeni u odgovarajućim uslovima je 40% veća od standardne pene. Pena se stvrdne uz pomoć vlažnosti vazduha. Dobro prijanja na sve građevinske materijale, uključujući drvo, beton, gazirani beton, ciglu, metal i aluminijum. Stvrdnuta pena obezbeđuje čvrst spoj i odličnu izolaciju.

ŠTA KUPCI MISLE O NAMA?

Testimonial Zenska
Rok
Marko
Testimonial Moski Dve
Testimonial Moski

Definitivno preporučujem proizvode TKK! Isprobala sam ih s mužem pri uređenju vrta i renoviranju kupatila. Proizvodi su sjajni za lepljenje ogledala, zaptivanje različitih materijala i zaštitu površina, a prikladni su za kućnu i profesionalnu upotrebu. Zahvaljujući ovim proizvodima, muž i ja skoro smo postali profesionalci! :)

Špela

Kućna upotreba

Proizvodi TKK pružaju viši nivo zadovoljstva! Za lepljenje novog ogledala koristio sam lepak TKK SEAL Mirror koji je izuzetno snažan i pouzdan. Pre upotrebe obavio sam probu prianjanja i uverio se da lepak drži 100%!

Rok

Kućna upotreba

Pri ugradnji novih prozora i vrata koristio sam pištoljsku penu TKK PU FOAM TOP FOAM s kojom sam posao obavio još brže i efikasnije. Pena omogućava manju potrošnju, brzu zamenu boce i ne očvršćava tokom prekida u radu, pa je krajnji rezultat ispao bolje od očekivanog.

Marko

Kućna upotreba

Uz proizvode TKK posao ide kao po loju! Za gradnju staklenika koristio sam silikonsku zaptivnu masu TKK SEAL Classic silicone extra pri ugradnji stakla, jer odlično prianja na mnoge građevinske materijale. Moram reći da sam izuzetno zadovoljan kako proizvodom, tako i konačnim rezultatom.

Mitja

Profesionalna upotreba

Priznajem da čišćenje kuće nije bilo nikada lakše! Najpre sam upotrebio liniju proizvoda TKK CLEAN PROTECT da očistim tepih, a sada takođe koristim proizvode TKK za čišćenje kuhinje i kupatila. Proizvodi su odlični jer ne ostavljaju ostatke i tragove, temeljno uklanjaju prljavštinu i dobro odmašćuju.

Anže

Kućna upotreba

 

Detalji proizvoda

Za brzu ugradnju okvira prozora i vrata i za punjenje širih građevinskih otvora čak i u zimskim uslovima.

Jednokomponentna poliuretanska pena namenjena je za brzo popunjavanje širih građevinskih otvora, izolaciju i brzu i laku ugradnju prozora i vrata čak i u zimskim uslovima do -10 °C. Pena se stvrdnjava pomoću vlage iz vazduha, a konačna zapremina pene od jedne doze ako se primeni u odgovarajućim uslovima je do 40% veća od standardne pene. Pena se stvrdne uz pomoć vlažnosti vazduha. Dobro prijanja na sve građevinske materijale, uključujući drvo, beton, gazirani beton, ciglu, metal i aluminijum. Stvrdnuta pena obezbeđuje čvrst spoj i odličnu izolaciju. Primenjuje se pomoću montažnog pištolja.

Svojstva

 • Za ugradnju okvira prozora i vrata i za punjenje širih građevinskih otvora i izolaciju čak i pri zimskim temperaturama do -10 °C.
 • 40% veća zapremina znači da se više može uraditi sa jednom dozom, što čini njihovu promenu ređom, štedi vreme i proizvodi manje otpada od ambalaže.
 • Stvrdnjava se uz pomoć vlage vazduha.
 • Nakon nanošenja, zapremina se povećava za 30 - 50%.
 • Vreme stvrdnjavanja je 1,5 - 8 sati, 5 – 10 minuta nakon nanošenja, više nije lepljiva na dodir. 
 • Dobro prijanja na sve građevinske materijale, uključujući drvo, beton, gasbeton, ciglu, metal i aluminijum. 
 • Precizno doziranje pene i brzo stvrdnjavanje omogućava brži završetak završnih radova i ekonomičnu potrošnju. 
 • Stvrdnuta pena obezbeđuje snažan spoj i odličnu izolaciju. 
 • Nakon završetka radova, potrebno je zaštititi penu od UV svetlosti. 
 • Primenjuje se pomoću montažnog pištolja.

Prednost nanošenja pene pištoljem u odnosu na nanošenje montažnim adapterom

 • manja potrošnja usled preciznijeg doziranja,
 • lakše rukovanje i rad,
 • nema izlivanja niti kapanja iz mlaznice pištolja,
 • manje čišćenja,
 • brza zamena doza,
 • brži završetak radova.

Pakovanje

Aerosol doza 870 ml, 850 ml

Po dogovoru moguća su i druga pakovanja.

 

Dokumentacija

Tehnički list

TOP FOAM XXL WINTER

pdf icon .pdf

 

Zdravo!

Prijavite se

Zaboravili ste lozinku? Poništite lozinku ovde

Još uvek nemate nalog?

Otvori nalog Right pointing arrow