Napravi sam trikovi

Domišljate ideje za prazničnu kreativnost i okupljanje

Svako je sretan kada dobije poklon za praznike, pogotovo ako je lijepo upakovan. U današnjem vremenu, svi cijenimo trud koji osoba koja daruje ulaže u svoj poklon. Ovo je također istina za ručno pravljene božićne dekoracije. Pravljenje njih je kreativan način da uštedite novac, pogotovo ako ne možete pronaći jedinstvene dekoracije kojima biste ukrasili svoj dom. Naš savjet: Uđite u praznično raspoloženje i organizujte zabavan dan prazničnog rukotvorstva sa porodicom ili prijateljima! 

Domišljate ideje za prazničnu kreativnost i okupljanje

Ovog veselog decembra pustite mašti na volju i stvorite nešto jedinstveno što će uljepšati vaš dom i zagrijati srca vaših najmilijih. Jednostavni praznični ukrasi mogu biti napravljeni od različitih materijala (papir, karton, vrpca, tkanina, filc), uključujući prirodne materijale kao što su grančice smreke, šišarke i slično. Možete koristiti i praznične slatkiše: keks sa puterom, medenjake, štapiće od cimeta. Zato okupite svoju porodicu, komšije ili prijatelje i zajedno stvorite svoju prazničnu bajku!

Stolna jelka

Jelka koja podsjeća na smreku u bajkovitoj šumi? Uz malo truda, možete i vi napraviti jednu! Sve što vam je potrebno je hrpa malih grančica smreke, reciklirani karton, mala LED svjetla i pištolj za vruće ljepilo. Napravite kupu od kartona i pričvrstite smrekove grančice na njega pištoljem za vruće ljepilo. Na kraju, samo ukrasite jelku svjetlima.

creative ideas for diy christmas decorations 1
creative ideas for diy christmas decorations 2

Pakovanje poklona

Da li vam oči zasvijetle kada na poklon dobijete umjetnički upakovan paket? Toliko lijep da ga je šteta otpakovati? Također možete iznenaditi svoje najmilije uredno upakovanim poklonom, elegantnim znakom zahvalnosti. Internet je pun različitih ideja za jedinstveno pakovanje poklona. Možda izgledaju komplikovano, ali uputstva za pakovanje u obliku kratkih videozapisa vas jednostavno vode kroz proces kreiranja. Isprobajte tehniku pakovanja poklona kao profesionalac! Ukrasni papir fiksirajte pištoljem za vruće ljepilo dok pakujete poklon. Dodajte nekoliko ukrasnih grančica i božićnih dekoracija kako biste dodali dašak magije svom poklonu.

creative ideas for diy christmas decorations 3

Naš savjet: TKK FIX 51 pištolj za vruće ljepilo je idealan alat za dekoraciju i modeliranje. Pogodan je za lijepljenje drveta, papira, kartona, tkanina, metala, plastike i drugih materijala. Dolazi sa čak šest kertridža ljepila. Idealno za mnoge kreativne aktivnosti!

tkk fix 51
Twitter icon Facebook icon LinkedIn icon

Publikacije

Sve objave
 
 

Pozdrav!

Prijavite se

Zaboravili ste lozinku? Ponovo postavite lozinku ovdje

Nemate korisnički račun?

Kreirajte korisnički račun Right pointing arrow