Sam svoj majstor

Domišljate ideje za prazničnu kreativnost i okupljanje

Svako je srećan kada dobije poklon za praznike, posebno ako je lepo upakovan. U današnje vreme, svi cenimo trud koji osoba koja poklanja ulaže u svoj poklon. Izrada poklona je kreativan način da uštedite novac, posebno ako ne možete pronaći jedinstvene dekoracije kojima biste ukrasili svoj dom. Naš savet: Uđite u praznično raspoloženje i organizujte zabavan dan izrade božićnih rukotvorina sa porodicom ili prijateljima! 

Domišljate ideje za prazničnu kreativnost i okupljanje

Pustite mašti na volju i stvorite nešto jedinstveno što će ulepšati vaš dom i zagrejati srca vaših najmilijih. Jednostavni božićni ukrasi mogu biti napravljeni od različitih materijala (papir, karton, traka, tkanina, filc), uključujući prirodne materijale kao što su grančice smreke, šišarke i slično. Možete koristiti i praznične slatkiše: keks sa puterom, medenjake, štapiće od cimeta. Zato okupite svoju porodicu, komšije ili prijatelje i zajedno stvorite sopstvenu božićnu bajku!

Stona božićna jelka

Božićna jelka koja liči na smreku u bajkovitoj šumi? Uz malo truda, možete i vi napraviti jednu! Sve što vam je potrebno je gomila malih grančica smreke, reciklirani karton, mala LED svetla i pištolj za vruće lepljenje. Napravite kupu od kartona i pričvrstite smrekine grančice na njega pištoljem za vruće lepljenje. Na kraju, samo ukrasite jelku svetlima.

creative ideas for diy christmas decorations 1
creative ideas for diy christmas decorations 2

Pakovanje poklona

Da li vam se oči zacakle kada na poklon dobijete umetnički upakovan paket, toliko lep da je šteta otpakovati ga? Možete iznenaditi svoje najmilije uredno upakovanim poklonom, elegantnim znakom zahvalnosti. Internet je pun različitih ideja za jedinstveno pakovanje poklona. Možda izgledaju komplikovano, ali uputstva za pakovanje u obliku kratkih video zapisa jednostavno vas vode kroz proces kreiranja. Isprobajte tehniku pakovanja poklona kao profesionalac! Ukrasni papir pričvrstite pištoljem za vruće lepljenje dok pakujete poklon. Dodajte nekoliko ukrasnih grančica i božićnih ukrasa da biste dodali dašak čarolije svom poklonu.

creative ideas for diy christmas decorations 3

Naš savet: TKK FIX 51 pištolj za vruće lepljenje je idealan alat za dekoraciju i modeliranje. Pogodan je za lepljenje drveta, papira, kartona, tkanina, metala, plastike i drugih materijala. Dolazi sa čak šest kertridža lepka. Idealno za mnoge kreativne aktivnosti!

tkk fix 51
Twitter icon Facebook icon LinkedIn icon

Objave

Sve objave
 

Zdravo!

Prijavite se

Zaboravili ste lozinku? Poništite lozinku ovde

Još uvek nemate nalog?

Otvori nalog Right pointing arrow